Conditiile de utilizare

Informam utilizatorii de faptul ca orice operatiune pe site-ul www.reumplere-consumabile.ro este supusa articolului Conditii de utilizare mentionat mai sus. Modificari ale acestor conditii pot fi facute fara instiintarea sau acordul utilizatorilor, acestia fiind informati la utilizarea ulterioara a site-ului si considerati pe deplin de acord cu acestea din momentul in care-l vor utiliza.

Daca nu sunteti pe deplin de acord cu acestea sau vi se par exagerate, va rugam nu utilizati site-ul nostru.

Este interzisa orice modificare, copiere, distribuire, descarcare, multiplicare de materiale de pe acest site in scopuri comerciale fara acordul societatii noastre .Toate drepturile asupra continutului site-ului www.reumplere-consumabile.ro  apartin societatii S.C. MAT SERVICE SRL. Logourile, fotografiile, simbolurile referitoare la diferite componente, subansamble postate pe site apartin in totalitate  S.C. MAT SERVICE SRL si sunt protejate conform legislatiei in vigoare referitoare la drepturile de autor.

S.C. MAT SERVICE SRL prin site-ul sau www.reumplere-consumabile.ro, nu garanteaza faptul ca informatiile postate pe acesta indeplinesc pe deplin cerintele utilizatorului sau ca nu contin elemente ce ar putea dauna computerului acestuia. Orice descarcare de programe, aplicatie sau drivere nu este garantata si se efectueaza pe raspunderea utilizatorului, eventualele daune aduse computerului acestuia neputand fi imputate societatii noastre.

Deasemenea, utilizarea link-urilor incluse in site nu implica nicio responsabilitate din partea noastra, acestea fiind considerate doar un ajutor pentru utilizator iar asocierea noastra cu acestea nu poate fi facuta sub nicio forma.

Prin folosirea acestui portal, utilizatorul este de acord cu faptul ca orice divergenta aparuta este solutionata in conformitate cu legislatia din Romania, pe cale amiabila sau in instanta.Pentru utilizatorul ce acceseaza portalui din afara tarii, riscurile ii apartin in totalitate si este direct responsabil de respectarea legislatiei tarii respective unde se afla acesta.

Protectia datelor utilizatorilor site-ului www.reumplere-consumabile.ro , este pe deplin garantata, securizate de un user si o parola, acestea nefiind facute publice si fiind utilizate doar in scopul informarii utilizatorului despre noutatile in domeniu. Utilizatorul are la dispozitie numere de telefon si un formular de contact, unde poate solicita stergere din baza de date a contului acestuia si a datelor sale personale.

Pentru orice fel de nemultumire legata de site-ul www.reumplere-consumabile.ro va puteti adresa forurilor competente la urmatoarele adrese si numere de contact:

AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR

B-dul Aviatorilor, Nr. 72, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0372-131951
E-mail: office@anpc.ro

https://anpc.ro/?ref=footer_3_5

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40.318.059.211
Telefon: +40.318.059.602
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro