Despre noi

Societatea  S.C. MAT SERVICE S.R.L. este o societate cu capital integral privat, infiintata in luna octombrie 2002. Suntem specializati pe service echipamente tehnica de calcul , reincarcari cartuse laser si inkjet precum si comercializare aparatura, accesorii si consumabile in domeniul IT.

Asiguram service la cerere sau pe baza de contract pentru imprimante, calculatoare desktop si laptopuri, retele, instalari de software licentiat, upgrade, reballing, reflow, reparatii la nivel de componenta pe placa de baza, cu aparatura in infrarosu asistata de calculator.

Efectuam reincarcari de cartuse pentru imprimante laser si inkjet cu aparatura adecvata activitatii de refill. Preluam cartusele de la sediul dumneavoastra, le reincarcam, le testam si le returnam in cel mai scurt timp posibil.

Executam operatiuni de indosariere cu inele de plastic, laminare si fotocopiere documente A4 si A3, scanare si printare documente, carti de vizita alb-negru si color.

Ne-am propus sa avem cat mai putin posibile nemultumiri din partea clientilor nostri prin efectuarea unor servicii prompte si de calitate, efectuate de o echipa tanara si bine pregatita profesional.


Semnat,
Echipa S.C. MAT SERVICE S.R.L.